Vítám Vás!

Jmenuji se Michaela Ptáčková a pocházím z Prahy. Fotografování je mou vášní i profesí již několik let. Každý moment je jedinečný, ať už jde o zachycení Vašeho novorozeného miminka, první úsměvy Vašich dětí, radostné chvíle s rodinou, nebo památku na těhotenství. Mým cílem je vytvořit snímky, které budete chtít mít na stěně i v srdci.

Těším se na naši spolupráci :-)

Michaela Ptáčková

O mně

Miluji ten jedinečný pocit, když se podaří zachytit krásné světlo, upřímný smích a ty drobné detaily, které tvoří nezapomenutelné vzpomínky. Každý životní moment má své vlastní kouzlo. Jsem rodinná fotografka specializující se na novorozenecké a miminkovské focení v Praze. Na newborn focení se zaměřuji od roku 2013. Také Vám ráda nabídnu rodinné focení nebo těhotenské focení. Věřím v to, že každá fáze života zasluhuje být zachycena, aby Vám vzpomínky vydržely navždy.

Můj ateliér najdete v klidném prostředí Prahy 6. Pro milovníky venkovního focení, pak často vybírám malebné Hostivice a jejich okolí.

ZAUJALA VÁS MÁ PRÁCE A CHCETE MÍT KRÁSNOU PAMÁTKU?

Jste na správném místě, pokud hledáte rodinnou fotografku zaměřující se na novorozenecké focení neboli na newborn focení v Praze. S láskou a citlivostí zachytím ty nejcennější okamžiky Vašeho miminka. Další služby, které bych Vám ráda nabídla jsou těhotenské focení a rodinné focení v ateliéru nebo exteriéru. Od prosince bude zpět v nabídce i velice oblíbené narozeninové focení v ateliéru s balónkovou výzdobou a dortem. V roce 2024 bych také ráda do nabídky zařadila portrétní focení žen.

Připraveni zastavit čas?

Zachyťte vzpomínky, které vydrží věčně. Objednejte si své focení ještě dnes.

Nahrávám...